Werkkleding dames

Werkkleding dames
per pagina
 1. Dames jas, EN ISO 20471 KLASSE 3/2
  As low as € 158,75
 2. Blouses Fruit of the loom Oxford blouse dames
  As low as € 29,80
 3. Blouses Russel Roll Sleeve Shirt dames
  As low as € 37,95
 4. T-shirts, Tricorp, ROM88, Heren
  As low as € 5,90
 5. T-shirts, Lange mouw, Tricorp, ROM88, Heren.
  As low as € 11,20
 6. Blouses Premier lange mouw Oxford blouse Dames
  As low as € 24,05
per pagina

Werkkleding voor dames, meer voor vrouwen.....

Bij Hanova Textiles kunt u ook werkkleding voor dames aanschaffen en bedrukken

Werkkleding die met u samenwerkt, dat is de doelstelling van Hanova Textiles. Werkkleding moet lekker zitten en moet aan bepaalde eisen voldoen. De werkkleding voor vrouwen was in het verleden vormloos of moeilijk verkrijgbaar. Tegenwoordig is dat gelukkig anders.

Is er eigenlijk een verschil tussen werkkleding en bedrijfskleding voor dames?

In het kort kunnen wij zeggen dat de definitie van werkkleding is: ‘kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het uitvoeren van het werk te dragen’.

Bij de aanschaf van bedrijfskleding (voor bijvoorbeeld de bediening in een restaurant) wordt vaker gekeken naar de uistraling, terwijl bij de werkkleding (voor bijvoorbeeld werken in de bouw of langs de weg) de functionaliteit meer leidend is. 

Vrouwen kwamen in deze definitie dus veel meer in aanmerking voor bedrijfskleding daar er meer vrouwen waren vertegenwoordigd in die beroepsgroepen. Gelukkig zien we tegenwoordig ook veel vrouwen werkzaam in de technische beroepen. Mede hierom is er meer keus in werkkleding voor dames.

Wij bieden u een breed assortiment werkkleding voor dames aan van verschillende gerenommeerde merken en voor elk budget. Samen met u vinden wij zeker de juiste werkkleding die met u zal gaan samenwerken.

Hanova Textiles beschikt over een eigen drukkerij waar alle bestelde artikelen binnenkomen en kunnen worden bedrukt. Voor het bedrukken van werkkleding voor vrouwen met uw logo of teksten bestaan verschillende technieken, die wij graag met u bespreken.

Ook de stoffenkeuze kan een rol van betekenis spelen bij de keuze van werkkleding voor dames.

Softshell werkjassen worden steeds vaker gebruikt bij de bescherming tegen wind en regen, terwijl Cordura, een nylonvezel, vaak gebruikt wordt voor de bescherming van de kleding en bepaalde plekken (bijvoorbeeld de knieën). Het is bestand tegen zware belasting en ruwe behandeling.

Werkkleding leveren wij voor verschillende beroepsgroepen, voor kleinere en voor grotere ondernemingen. In ons uitgebreide assortiment werkkleding treft u kleding aan, die voldoet aan verschillende eisen.

Geen werkkleding meer op voorraad? Snelle levering van uw werkkleding voor nieuwe collega’s of bij verlies of slijtage? Bij ons is het mogelijk om als bedrijf een GRATIS eigen webshop pagina te krijgen, waarop uw kleding makkelijk en snel kan worden nabesteld, inclusief bedrukkingen.

Voor elke branche kunnen wij u de meest geschikte werkkleding en sportkleding leveren en bedrukken.

Graag komen wij met u in contact om onze mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of een informatie en/of offerte aanvraag sturen.