Kniestukken

Kniestukken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kniestukken zijn werkkleding accessoires die u bij Hanova Textiles kunt bestellen

Kniestukken werden vroeger op broeken genaaid, maar pas wanneer er gaten in de broek zaten. Je moest immers lang met een broek kunnen doen, want er was niet veel geld. Later dienden kniestukken ook als decoratie, net als elleboogstukken.

Kniestukken als werkkleding accessoire heeft meer een dubbelfunctie. Wanneer u tijdens uw werk of voor andere activiteiten veel met uw knieën op de grond werkt, gaat dit vaak ten koste van uw werkbroek en eigenlijk belangrijker, uw knieën.

Werkbroeken die sneller zullen slijten bij de knieën vanwege de werkzaamheden kunnen ook worden voorzien van het materiaal Cordura voor het tegengaan van slijtage. Moeten u knieën echter extra worden beschermd, dan kunt u beter kiezen voor kniestukken.

Kniestukken zijn er in verschillende maten en soorten en bieden goede bescherming voor uw knieën. Veel van onze werkbroeken of overalls hebben een voorziening waarbij de kniestukken in de kleding kunnen worden aangebracht en eventueel kunnen worden verwijderd, indien gewenst door de drager van de werkbroek. Vaak zijn werkbroeken met kniestukken ook voorzien van grotere zakken voor het opbergen van bepaalde spullen, zoals bijvoorbeeld gereedschappen.

In onze collectie hebben wij ook werkbroeken met vaste kniestukken. Deze werkbroeken zijn bijzonder geschikt voor werknemers in onder andere de bouw, de tuin- en de landbouwsector.

Kniestukken zijn ook persoonlijke beschermingsmiddelen en treft u dus ook aan op onze webshop pbmenzo.nl met een groot aanbod van pbm’s.