Beschermende kleding

Beschermende kleding
per pagina
 1. Reflecterend Blaklader Hooded sweatshirt Dames
  As low as € 60,50
 2. Veiligheidshesje Tricorp RWS vlamvertragend en anti statisch
  As low as € 24,15
 3. Veiligheidshesje Tricorp RWS vlamvertragend met ritsluiting.
  As low as € 16,81
 4. Blaklader Brandvertragende Winterparka Uni
  As low as € 484,00
 5. Blaklader Brandvertragende jas Uni
  As low as € 181,50
 6. Reflecterend M-Wear Verkeersregelaarsvest Uni
  As low as € 12,00
per pagina

Beschermende kleding bestellen en bedrukken bij Hanova Textiles.

Beschermende kleding is werkkleding, die u beschermt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij leveren beschermende kleding voor verschillende beroepsgroepen.

Overigens hebben wij een separate webshop pbmenzo.nl met een grote selectie persoonlijke beschermingsmiddelen, inclusief beschermende kleding van verschillende werkkleding merken.

Beschermende kleding moet bestand zijn tegen zo veel mogelijk vormen van gevaar, zoals die op de werkplek kunnen voorkomen. Dat kunnen bijvoorbeeld spattende vonken zijn bij laswerk of gevaarlijke vezels bij asbestsanering. Ook zichtbaarheid kan een eis aan beschermende kleding zijn, bijvoorbeeld bij wegwerkers, werk aan het spoor en diensten waarbij de zichtbaarheid belangrijk is.

Wanneer de werkgever, zeker op grond van de wet risico en inventarisatie (RI&E), een keuze voor beschermende kleding heeft gemaakt, is het dragen ervan voor de werknemer verplicht. De kosten voor aanschaf van deze speciale wekkleding komen geheel voor rekening van de werkgever.

Er zijn verschillende soorten beschermende kleding. Hanova Textiles kan alles leveren en bedrukken voor uw bedrijf. Zo leveren wij o.a.:

* Speciale doorwerkkleding voor in de winter of in de regen
* Brandvertragende of vlamvertragende kleding
* Vloeistofdichte kleding, voor bij het werken met bijvoorbeeld chemicaliën
* UV- werende kleding
* Signaalkleding of High Visibility kleding waarbij men buiten moet opvallen
* Zaagbroek of andere beschermende kleding tegen gevaren van bijvoorbeeld gevaarlijke apparaten
* Wegwerpkleding, voor werkzaamheden waarbij de kleding erg vuil wordt en maar 1x gedragen kan worden

Beschermende kleding moet ook comfortabel zitten en moet zo weinig mogelijk belemmeringen geven. De kleding moet ook goed ventileren. Onder de beschermende kleding moet de drager niet te vochtig worden van het zweet of oververhit raken bij te veel isolatie. Bij de aanschaf van beschermende kleding kunt u derhalve beter meer letten op de kwaliteit en hoge mate van bescherming dan op de prijs.

Beschermende kleding moet ook goed worden onderhouden. Probeer daarom de kleding altijd goed en volgens de richtlijnen te wassen. Dit kan specialistisch werk zijn.

Spoel de kleding na gebruik met asbest bijvoorbeeld altijd af en hetzelfde geldt eigenlijk met chemicaliën. Bij brandvertragende kleding moet regelmatig de brandvertrager worden aangebracht.

Ook beschermende kleding kunnen wij desgewenst van een bedrukking voorzien in onze eigen drukkerij. Zo leveren wij hiervoor o.a. brandvertragende of reflecterende transfers.

Informeer naar onze mogelijkheden.