Reflecterende kleding

Reflecterende kleding
per pagina
  1. Printable Safety Softshell Gilet
    As low as € 43,50
  2. Overall HaVeP 5safety vlamvertragend heren
    As low as € 155,30
per pagina

Reflecterende kleding bestellen en bedrukken bij Hanova Textiles.

Reflecterende kleding is belangrijk bij beroepen waar de zichtbaarheid van uw mensen een grote rol speelt. Vaak zijn dat ook buitenberoepen. Deze reflecterende kleding wordt ook wel High Visibility kleding genoemd.

Wat is reflectie eigenlijk? Reflectie of weerkaatsing van elektromagnetische straling, zoals licht, is het terugkaatsen van straling bij de overgang van een stof met een afwijkende impedantie voor deze straling. De gerichte weerkaatsing van licht wordt een spiegeling genoemd. Deze stoffen worden verwerkt in de reflecterende kleding en transfers.

Reflecterende kleding valt in de categorie van veiligheidskleding, daar het bescherming biedt aan werknemers.

Reflecterende kleding moet ook comfortabel zitten en moet zo weinig mogelijk belemmeringen geven. De kleding moet ook goed ventileren. Onder de reflecterende kleding moet de drager niet te vochtig worden van het zweet of oververhit raken bij te veel isolatie.

Bij de aanschaf van reflecterende kleding kunt u in onze optiek dan ook beter letten op de kwaliteit en hoge mate van bescherming, dan op de prijs.

Reflecterende kleding moet goed worden onderhouden. Probeer daarom de kleding altijd goed en volgens de richtlijnen te wassen. Dit kan specialistisch werk zijn.

Ook reflecterende kleding kunnen wij desgewenst van een bedrukking voorzien in onze eigen drukkerij. Zo leveren wij reflecterende transfers.

Voor consumenten leveren wij overigens ook reflecterende kleding. Zeker bij het beoefenen van sommige buitensporten (denk aan hardlopen en wielrennen) kan dit uw veiligheid aanzienlijk verbeteren.

Informeer naar onze mogelijkheden.