Kostuum vrouw

Kostuum vrouw
per pagina
 1. Alexandra Cadenza dames pantalon
  As low as € 47,00
 2. Alexandra Cadenza dames pantalon met wijde pijpen
  As low as € 47,00
 3. Kostuum vrouwen Alexandra Colbert Lang
  As low as € 90,75
 4. Dames Gilet Alexandra Cadenza
  As low as € 35,40
 5. Kostuum vrouwen Alexandra Colbert kort
  As low as € 90,75
per pagina

Kostuum voor vrouwen bestellen en bedrukken bij Hanova Textiles

Een kostuum voor vrouwen geeft een bepaalde uitstraling die je wenst te bereiken als je een bepaald imago wenst uit te stralen. Een vrouw in kostuum geeft toch vaker een zakelijke of formelere uitstraling dan iemand in een poloshirt met een bodywarmer.

Indien het kostuum alleen op het werk gedragen kan worden valt het in de categorie werkkleding.

Belangrijk is in elk geval dat deze werkkleding goed aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Dus zijn al uw logo's en kleurstellingen oranje, dan is het logisch om ook voor kleding te kiezen waar wat oranje in verwerkt is. Ook het plaatsen van een logo is belangrijk, zo zorgt u voor herkenbaarheid. Een naam of functie van een werknemer kunt u eventueel door middel van een batch kenbaar maken.

NIEUW zijn onze KREUKVRIJE en STRIJKVRIJE blousen

Een private label kledinglijn kunnen wij desgewenst ook voor u verzorgen en behoeft zeker niet duur te zijn, terwijl u hiermee wel een unieke uitstraling kunt bereiken.

Van diverse leveranciers bieden wij mannen- en vrouwen kostuums aan van dezelfde kwaliteit, uitstraling en kleur om zowel uw mannelijke als vrouwelijke collega's te kunnen kleden. Wij leveren zelfs broeken met een rekbare elastische band, waarmee het draagcomfort aanzienlijk wordt verbeterd. Mensen onder ons met een onsje meer weten wat wij hiermee bedoelen.

De kostuums voor vrouwen kunnen wij niet alleen bedrukken. Wij leveren uiteraard ook de overhemden en blouses en bijpassende accessoires, waaronder leuke sjaals, riemen en stropdassen.

Graag komen wij met u in contact voor het leveren en bedrukken van uw kostuums voor vrouwen.