Amerikaanse overall

Amerikaanse overall
per pagina
 1. Amerikaanse Overall Tricorp Uni
  As low as € 46,95
 2. Bodybroek Tricorp heren
  As low as € 84,95
 3. Amerikaanse Overall HaVeP vlamvertragend
  As low as € 89,95
 4. Amerikaanse Overall HaVeP Uni
  As low as € 52,95
per pagina

Amerikaanse overall, bestellen en bedrukken bij Hanova Textiles.

Een Amerikaanse overall is uiteraard komen overwaaien vanuit Amerika. Ook een Amerikaanse overall is een stuk werkkleding, die je over de overige kleding zal aantrekken.

Een Amerikaanse overall geeft echter alleen meer bescherming tegen vervuiling van de broek en voorkant van het lichaam, doordat een Amerikaanse overall geen mouwen heeft en de sluitingen zich bij de schouders bevinden. Uiteraard kan deze overall nog andere toepassingen hebben.

De Amerikaanse overall wordt vaker gedragen bij wat warmer weer en indien de omstandigheden dit toelaten. Het grootste voordeel is de luchtigheid van deze overall, omdat er geen mouwen aan zitten en je er desgewenst zelfs niets onderaan zou kunnen doen.

Een Amerikaanse overall is ook een uitkomst voor mensen, die liever geen lange mouwen willen hebben tijdens hun werkzaamheden, denk aan mensen in de bouw die cement moeten maken of mensen die tijdens hun werk kunnen blijven hangen aan voorwerpen. Dan kan je misschien beter een poloshirt of t-shirt dragen onder deze Amerikaanse overall.

Vanwege deze beperkingen is een Amerikaanse overall dan ook minder geschikt voor beroepen waar de bescherming of brandvertraging een grotere rol speelt. Veiligheid voor het gehele lichaam gaat immers boven alles.

De materialen die bij de Amerikaanse overall voornamelijk worden gebruikt zijn: polyester en katoen. Zo is polyester een ideale stof voor een Amerikaanse overall, omdat het goed bestand is tegen slijtage en makkelijk te reinigen is. Katoen heeft een groot vochtabsorberend vermogen en heeft daarnaast ook een hoog draagcomfort.

Wij hebben een grote collectie met Amerikaanse overalls, die wij ook voor u van de juiste bedrukking kunnen voorzien.

U kunt uw Amerikaanse overall online bestellen of contact met ons opnemen voor verdere informatie of een offerte