Hanova Textiles informatie, kleding webshops

Werkkleding, wij leveren en bedrukken uw werkkleding.

Hanova Textiles heeft een zeer breed assortiment werkkleding voor elke branche en beroepsgroep.

Bovendien kunnen wij de werkkleding in onze eigen drukkerij voorzien van de juiste bedrukking via verschillende technieken.

Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

Naast onze B2B webshops beheren wij ook een groot aantal gespecialiseerde B2C webshops op het gebied van sportkleding en casual kleding.

Een samenwerking op meerdere gebieden kan leiden tot aantrekkelijke deals.

Wij werken met een veelzijdig team van gemotiveerde mensen en komen graag met u in contact.

Neem voor het leveren en bedrukken van uw werkkleding contact op.

Werkkleding en bedrijfskleding, wat zijn de verschillen?

Werkkleding en bedrijfskleding zijn de meest regelmatige bewoordingen voor de aanschaf van specifieke kleding voor de werkzaamheden binnen het bedrijf of de beroepsgroep. Het woord werkkleding lijkt vaker te worden gebruikt voor specifieke werkzaamheden en/of beroepsgroepen zoals de bouw en techniek, zeg maar de fysiek wat zwaardere beroepen. Het woord bedrijfskleding lijkt vaker te worden gebruikt in bijvoorbeeld horeca of de zorg.

Wat is werkkleding eigenlijk? In het kort kunnen wij zeggen, dat de omschrijving van werkkleding is: kleding die uitsluitend of bijna uitsluitend geschikt is om tijdens de werkzaamheden te dragen, die functioneel is en u ook kan beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vuil, gevaar of het weer.

Met uitzondering van een aantal beroepen of werkzaamheden zijn er verder geen wettelijke verplichtingen gesteld aan werkkleding. Toch is het als werkgever verstandig om bij de aanschaf van werkkleding meer naar de functionaliteit en veiligheid van uw personeel te kijken dan puur naar de prijs.

Voor chauffeurs, loodsmedewerkers, portiers of mensen in de bouw die in de winter vaak buiten moeten zijn, is een dikke warme of softshell jas bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Door rekening te houden met de omstandigheden vergroot u niet alleen de veiligheid van de mensen, maar beperkt u ook het risico van een verhoogd ziekteverzuim.

Op onze webshop pbmenzo.nl beschrijven wij ook specifieke normeringen.

De fiscus stelt bepaalde eisen aan werkkleding waarover u op deze webshop verdere informatie kunt vinden. Werkschoenen en kleding accessoires vallen ook in de categorie werkkleding.

Werkkleding moet bij voorkeur zijn voorzien van één of meer duidelijk zichtbare aan de organisatie gebonden beeldmerken (bijvoorbeeld een logo) met een bepaalde oppervlakte. Veiligheidskleding en beschermende kleding zijn bijvoorbeeld specifieke kledingstukken, die alleen tijdens werkzaamheden kunnen worden gedragen.

De vergoeding voor het aanschaffen en het onderhoud (wassen, reinigen) van werkkleding is onbelast. De kleding moet wel alleen op het werk gedragen worden en binnen het bedrijf blijven.

Kijk verder op onze informatie over werkkleding en de belasting.

Reiniging en ander onderhoud van de werkkleding kan vrij complex zijn en een factor om rekening mee te houden bij uw aankoop. Steeds vaker houden wasserijen en speciale reinigingsbedrijven zich daarom bezig met de verzorging en reiniging van de werkkleding.

Doordat wij de vertegenwoordiging hebben van verschillende leveranciers vinden wij altijd de juiste combinatie voor werkkleding binnen uw bedrijf.

Hanova Textiles beschikt over een eigen drukkerij en kent vele druktechnieken voor het bedrukken van uw werkkleding. Ook hier kunnen wij u assisteren bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf en binnen uw budget.

Een naam of functie van een werknemer kunt u eventueel door middel van een batch kenbaar maken. Wij kunnen ook naamtransfers maken en deze op de werkkleding van uw medewerkers bedrukken. Zo maakt u het voor al uw werknemers nog persoonlijker.

Graag komen wij in aanmerking voor het leveren en bedrukken van uw werkkleding.

Neemt u contact met ons op? Of vraag informatie aan via de mail.