Poloshirts

Poloshirts
per pagina
  1. Poloshirt Craft, Dames
    As low as € 40,50
  2. Poloshirt lange mouw, Tricorp, ROM88, Uni
    As low as € 23,86
per pagina

Poloshirts, een groot assortiment poloshirts bestellen en bedrukken bij Hanova Textiles

Poloshirts bestellen en bedrukken bij Hanova textiles. Wij leveren niet alleen poloshirts als bedrijfskleding maar ook als casual kleding.

Wij leveren poloshirts van verschillende toonaangevende merken en stoffen, zodat er een ruime keuze voor u mogelijk is, waarbij wij in overleg rekening kunnen houden met uw wensen en budget.

U kunt bij ons ook uw poloshirts laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst. Dit doen wij in onze eigen drukkerij, waarbij verschillende technieken mogelijk zijn. Wij kunnen poloshirts zeefdrukken of bedrukken via transfers waarbij dan weer vele opties mogelijk zijn.

Poloshirts van polyester kunnen we sublimeren voor een professionele uitstraling.

Wij zijn specialist in het leveren van poloshirts als werkkleding. Wij hebben een groot assortiment van katoen, katoen elastan, polyester of andere combinaties, ieder met hun eigen kenmerken. Ook leveren wij poloshirts in een groot aantal kleuren en bi-colours.

Op onze webshop presenteren wij u een selectie van poloshirts. Mocht uw voorkeur hier niet bij zitten, dan vinden we samen met u zeker een goed alternatief, ons assortiment poloshirts is groter, dan wij u hier kunnen tonen.

Poloshirts met een bedrukking kunt u makkelijk bij ons nabestellen, handig voor nieuwe collega’s.

Bekijk hiervoor onze informatie voor het hebben van een GRATIS pagina.

Graag komen wij met u in contact voor het leveren en bedrukken van uw poloshirts.