Blouses

Blouses
per pagina
 1. Blouses Russell Classic Twill Shirt LS dames
  As low as € 40,05
 2. Blouses B&C Collection Sharp Twill Short Sleeve Shirt dames
  As low as € 30,90
 3. Blouses Fruit of the loom Oxford blouse dames
  As low as € 29,80
 4. Blouses Russel Roll Sleeve Shirt dames
  As low as € 37,95
 5. Blouses B&C Collection Poplin Blouse with 3/4 Sleeves dames
  As low as € 35,80
 6. Blouses B&C korte mouw Dames
  As low as € 21,99
 7. Blouses B&C lange mouw Heritage Dames
  As low as € 27,52
 8. Blouses Russell korte mouw Easycare blouse Dames
  As low as € 27,06
 9. Blouses Premier lange mouw Oxford blouse Dames
  As low as € 24,05
 10. Blouses Premier 3 kwart poplin blouse Dames
  As low as € 21,95
per pagina

Blousen. Hanova Textiles voor leveren en bedrukken van blousen

Blousen voor dames, werkkleding om in gezien te worden. Wij leveren blouses van verschillende toonaangevende merken, zodat wij u een ruime keuze kunnen bieden en waarbij wij in overleg rekening kunnen houden met uw wensen en budget.

U kunt bij ons ook uw blouses laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. Dit doen wij in onze eigen drukkerij, waarbij verschillende technieken mogelijk zijn.

Tegenwoordig leveren wij ook bedrukkingen, die grote gelijkenis vertonen met een borduursel. Deze techniek van bedrukken is uitermate geschikt voor sommige blouses. Blouses kunnen door een borduursel gaan hangen of irritatie veroorzaken. Met de transfer bedrukking die wij kunnen leveren behoort dit ‘probleem’ tot het verleden, terwijl het resultaat er fantastisch uit ziet.

Blouses kunnen wij leveren in verschillende pasvormen en kwaliteiten, voor verschillende branches en voor elk budget. Wij leveren blouses met korte mouwen, lange mouwen en met extra lange mouwen.

NIEUW in ons assortiment zijn KREUKVRIJE BLOUSEN en STRIJKVRIJE BLOUSEN.

Handig voor vertegenwoordigsters of andere representatieve functies. Deze blouses zijn net iets duurder, maar geven zoveel gemak tijdens het dragen, maar zeker ook na het wassen.

Voor het strakste resultaat hang je een kreukvrije blouse direct na het wassen (en zo nat mogelijk) op aan een hangertje. Met je vingers strijk je de boord en manchetten glad. Eenmaal droog zal de blouse kreukvrij zijn. Mochten er desondanks toch nog kreukels in de blouse zitten, dan verdwijnen deze vanzelf door je lichaamswarmte. Een strijkvrije blouse blijft de hele dag door mooi glad.

Let u a.u.b. goed op de maatvoering bij blouses. In onze maattabel treft u informatie aan over de pasvorm van een blouse. De maat van een blouse wordt vaak aangeduid met de wijdte van de kraag. Deze maat meet je heel eenvoudig op door met een meetlint de omtrek van je hals op te meten (tip hierbij: hou altijd een vinger onder het meetlint voor voldoende bewegingsruimte). Het aantal centimeters is de boordmaat.

Hanova Textiles levert niet alleen een compleet assortiment werkkleding waaronder blouses en kostuums, maar zeker ook mooie bijpassende accessoires zoals modieuze shawls en riemen.

Graag komen wij met u in contact voor het leveren en bedrukken van uw blousen.