Bodywarmer

Bodywarmer
per pagina
 1. Heren, Bodywarmer softshell. Maverick. Mac One
  As low as € 67,00
 2. Bodywarmer, heren. Trail. Printer.
  As low as € 54,95
 3. Bodywarmer,dames. Trail. Printer.
  As low as € 54,95
 4. Gewatteerde Bodywarmer Core Unisex
  As low as € 26,95
 5. Gewatteerde Bodywarmer Active Padded Vest Dames
  As low as € 69,95
 6. Fleece Bodywarmer 7501 Jobman Heren
  As low as € 34,90
 7. Bodywarmer B&C Heren
  As low as € 47,99
per pagina

Bodywarmer bestellen en bedrukken bij Hanova Textiles

Een bodywarmer is feitelijk een mouwloos jack. Het beschermt de torso tegen kou en wind en daardoor behoort deze uitrusting steeds vaker bij de werkkleding van buitenberoepen of bijvoorbeeld in loodsen waar tocht een rol kan spelen.

Een bodywarmer wordt meestal gebruikt in de lente of herfst en is soms van parachutestof gemaakt. Maar in principe komen veel soorten stof in aanmerking, met als vulling dons of een synthetisch wattige stof. De binnenkant van de bodywarmer kan gevoerd zijn met fleece, een extra zacht en warm materiaal.

Bij Hanova Textiles vindt u een groot assortiment bodywarmers van diverse toonaangevende merken en verschillende kwaliteitsoorten. De diversiteit van bodywarmers als werkkleding is groot. Weersinvloeden of mate van gebruik zijn argumenten die bepalend kunnen zijn bij de uiteindelijke keuze van uw bodywarmer. Representatie van uw onderneming of uw evenement kan hierin ook een rol spelen.

Bovendien kunnen wij uw bodywarmer voorzien van uw logo of teksten. Wij bedrukken alle werkkleding in onze eigen drukkerij en dat is wel zo handig en voordelig. Bodywarmers bedrukken wij via verschillende bedrukkingtechnieken. Wij leveren ook brandvertragende bedrukkingen en bedrukkingen die heet wasbaar en strijkbaar zijn.

Bodywarmers kunnen wij ook borduren. Wij leveren echter ook zeefdruk transfers, waarbij het lijkt alsof de kleding is geborduurd, een nieuw en prima alternatief.

Voor het bestellen van bodywarmers en de bedrukking hiervan bent u bij Hanova Textiles aan het juiste adres. Wij tonen u een overzicht van de meest gangbare bodywarmers. Het is echter niet mogelijk om alle modellen en soorten bodywarmers uit ons assortiment op deze webshop te vermelden.

Graag komen wij in aanmerking voor het leveren en bedrukken van uw bodywarmer die zowel professioneel en representatief als comfortabel moet zijn.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op omtrent de bodywarmer van uw keuze.