Private label

Private label
per pagina
 1. T-shirts Tricorp Bi-color Heren
  As low as € 11,47
 2. Softshell jas Tricorp Jack Bi-Color Unisex
  As low as € 72,00
 3. Poloshirts Tricorp Bi-color Heren
  As low as € 23,26
 4. Polosweater Tricorp Bi-color Heren
  As low as € 35,14
 5. Private label Hanova Textiles softshell
  As low as € 29,95
 6. Private label Hanova Textiles polo
  As low as € 14,96
 7. Private label Hanova Textiles t-shirt
  As low as € 9,95
 8. Private label Hanova Textiles fleece vest
  As low as € 24,95
per pagina

Private Label. Hanova Textiles voor ontwerp, leveren en bedrukken private label werkkleding.

Een private label werkkleding lijn voor uw bedrijf klinkt chique en duur, maar dat laatste valt reuze mee. Elk bedrijf heeft regelmatig contact met andere bedrijven en klanten en heeft daarom feitelijk een eigen soort van identiteit nodig.

Met een eigen private label kleding lijn visualiseer je namelijk de identiteit van je bedrijf. Het zorgt ervoor dat iedereen in één oogopslag ziet wat jij doet en waar jij voor staat, zeker als de kleding ook nog is eens voorzien van de juiste bedrukking.

Potentiële opdrachtgevers vormen hun eerste indruk veelal op basis van de werkkleding in uw onderneming. Ze zien daarnaast uw visitekaartje, uw website en uw brochure. Indien dit alles geen professionele indruk geeft, en uw concurrent heeft wel een eigen en professionele uitstraling, dan kunt u hierdoor opdrachten mislopen.

In sommige bedrijfssectoren, zoals hotels of restaurants, is een private label kleding lijn eigenlijk onontbeerlijk. Dit geldt ook voor bedrijven, die werkzaam zijn in de publieke sector.

In vergelijking met de aanschaf van ‘reguliere’ werkkleding vallen de kosten voor een eigen identiteit reuze mee, zeker bij wat grote aantallen. Om tot een eigen private label stijl te komen vragen wij wel een klein beetje tijd van u, maar voor de rest kunt u het meeste werk aan ons overlaten.

Een goed gekozen private label werkkleding lijn kan jaren meegaan en zal zeker de uitstraling van uw onderneming verbeteren. Dit kan dus omzetverhogend werken. Een betere herkenbaarheid zult u vast en zeker gaan krijgen.

Bovendien kijkt Hanova Textiles met een frisse blik naar u en uw bedrijf, waardoor we met ideeën kunnen komen, die u waarschijnlijk zelf niet had bedacht. In samenspraak met u bepalen we gezamenlijk de mogelijkheden binnen uw budget.

De voordelen om met Hanova Textiles te werken voor uw private label werkkleding lijn zijn:

* Op simpele wijze in overleg zelf uw eigen product en prijs samenstellen
* Breed assortiment van producten
* Frisse kijk op zaken
* Eigen drukkerij
* Geen designkosten
* Concurrerende tarieven
* Vanaf kleine startaantallen te bestellen
* Besparing van tijd en geregel door één centraal aanspreekpunt

Voor sommige bedrijven is een eigen private label kleding lijn misschien net te hoog gegrepen, maar ook hiervoor hebben wij een oplossing binnen ons assortiment.

Bent u benieuwd naar de opties voor uw bedrijf, of wilt u graag meer weten over de prijzen en mogelijkheden van een eigen private label kleding lijn voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op voor een nader en vrijblijvend gesprek.