Werkkleding merchandise

Merchandise en werkkleding

Merchandise producten verkopen of weggeven doet u feitelijk om het bedrijf verder onder de aandacht te brengen.

Kleding en accessoires bedrukt met een afbeelding, tekst of logo of een combinatie hiervan worden hiervoor gebruikt.

Hanova Textiles levert en bedrukt deze merchandise artikelen, die wij u vanuit een groot assortiment kunnen aanbieden.

Visuele merchandise producten zijn dan ook een manier voor u om de verkopen te stimuleren. Het geeft de branche ook herkenbaarheid. Herkenbaarheid geeft weer vertrouwen en vertrouwen levert vaak meer opdrachten op.

Aankoopbeslissingen van bedrijven worden vaak genomen mede op basis van herkenbaarheid en vertrouwen.

Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

Merchandise producten zijn veelzijdig.

Het is een belangrijk onderscheidend vermogen van Hanova Textiles. Alle kleding, textiel en merchandise producten kunnen worden bedrukt met logo of teksten in onze eigen drukkerij.

Hanova Textiles levert tevens vlaggen, banieren en spandoeken en kan u van dienst zijn met aanverwante producten en diensten, zoals relatiegeschenken en stickers.

Je kunt een combinatie maken van kleding, gebruiksartikelen, zoals een paraplu of tas, maar u kunt hierbij ook denken aan relatiegeschenken. Hanova Textiles denkt met u mee om tot een leuk totaalpakket van merchandise artikelen te komen.

Bijna alle merchandise artikelen kunnen worden bedrukt in onze eigen drukkerij, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het bedrukken van textiel, kleding en andere artikelen.

Merchandise artikelen bedrukken kan plaatsvinden via verschillende technieken en wij overleggen graag met u welke bedrukking techniek het best bij uw wensen en budget past.

U kunt uw merchandise producten ook via onze speciale webshoppagina aanbieden.

Speciaal voor stichtingen, verenigingen, scholen en speciale evenementen hebben wij een unieke webshop geopend, waar uw merchandise artikelen kunnen worden aangeboden.

U ontvangt van ons een eigen URL met een pagina, die desgewenst gedeeltelijk in uw sfeer kan worden ingericht. En dat geheel GRATIS. Alle merchandise artikelen kunnen door ons worden geleverd en bedrukt.

Naast het feit dat u dan verschoond blijft van het beheren van een eigen webshop, kunt u ook besparen op (te) grote eigen voorraden en het bijhouden hiervan.

Het aanbieden van uw merchandise producten wordt op deze manier wel erg aantrekkelijk gemaakt.

Neem contact op met Hanova Textiles, dan bespreken we samen de mogelijkheden.