Werkkleding bestellen, nabestellen

Werkkleding bestellen of nabestellen.

Werkkleding bestellen of nabestellen is makkelijk bij Hanova Textiles.

U kunt uw bestellingen plaatsen via een bestelformulier, per email of telefonisch.

In alle gevallen ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging.

U kunt uw werkkleding ook nabestellen via onze webshop.

Alle werkkleding, die wij ooit hebben geleverd plaatsen wij op onze webshop, zodat deze altijd weer vindbaar is.

Als u de werkkleding door ons wilt laten bedrukken kunt u ons dit laten weten. Bij nabestellingen weten wij wat ons te doen staat, de afspraken bestaan immers al..

Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

Hoe kunt u uw werkkleding bestellen of nabestellen?

Als wij transfers voor u op voorraad kunnen houden, deze dienst is overigens GRATIS, kunnen wij snel schakelen bij nabestellingen. De werkkleding is vaak binnen twee dagen bij ons binnen en kunnen wij het bedrukken van de werkkleding direct inplannen. Overigens beginnen wij hier al mee na de bestelling.

Dat is een groot voordeel van de samenwerking met Hanova Textiles. Wij leveren niet alleen uw werkkleding, maar zorgen ook voor de juiste bedrukking. Uw nieuwe medeweker kan dus snel beschikken over zijn/haar werkkleding met de juiste bedrukking.

Bij grote en regelmatige nabestellingen kunnen wij zelfs een  GRATIS separate webshop pagina inrichten op 1 van onze webshops, die dan exclusief ingericht kan worden met uw werkkleding, eventueel voorzien van bedrukking.

Tijdens het bestelproces kan worden aangegeven of de kleding moet worden bedrukt of dit is afgesproken in de werkprocedure.

Zo kunnen we uw bedrijf behoorlijk ontzorgen met de bestellingen van uw werkkleding. Ook kunnen wij de werkkleding GRATIS thuis bezorgen bij uw ( nieuwe) medewerkers.

Het bijhouden van eigen voorraden is niet meer nodig en we besparen u tijd, omdat de nieuwe collega de werkkleding makkelijk kan nabestellen en laten bedrukken. U hoeft er niet meer naar om te kijken.

Neem voor deze EXTRA GRATIS DIENSTVERLENING contact op met Hanova Textiles.