Sponsorkleding en werkkleding

Sponsorkleding en werkkleding

Wij leveren en bedrukken ook sponsorkleding, teamkleding, promotie kleding.

Veel bedrijven sponsoren wielrennerteams, zaalvoetbal- en voetbalteams of andere sportploegen.

Het is een leuke manier van reclame maken voor uw bedrijf en bovendien steunt u hiermee de sportploeg.

Vaak bestaat er ook een band met het bedrijf via een werknemer of een andere relatie.

Doordat wij over de juiste informatie beschikken over uw bedrukkingen kunnen wij u ook van dienst zijn met uw sponsorkleding.

Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

Wij leveren sponsorkleding door en voor geheel Nederland.

Sponsorkleding en uw bedrijf.

Het is een belangrijk onderscheidend vermogen van Hanova Textiles. Alle kleding, sponsorkleding en promotionele producten kunnen worden bedrukt met logo of teksten in onze eigen drukkerij.

Wij leveren niet alleen complete sporttenues voor wielrennerteams, maar ook voor zaalvoetbal- en voetbalteams en andere sportploegen.

Kijk voor meer informatie op sportkledingenzo.nl

Indien u uw bedrijfskleding of werkkleding al bij ons wordt besteld, kunnen wij u zeker interessante aanbiedingen maken voor het leveren en bedrukken van sponsorkleding.

Ook kunnen de mensen van de verschillende sportteams direct contact met ons opnemen en de link maken met uw bedrijf.

In onze eigen drukkerij bedrukken wij sponsorkleding en overige kleding via verschillende technieken en bepalen we samen met u de beste manier binnen uw wensen en mogelijkheden.

Wij leveren en bedrukken overigens ook vlaggen, beachvlaggen, banieren en spandoeken voor binnen en buiten. Ook handig om te weten voor bij bepaalde evenementen, zoals bijvoorbeeld een sponsordag of bij een voetbal- of golftoernooi.

Neem contact met ons op voor informatie of een offerte.