Werkkleding private label

Private label werkkleding

Is het hebben van een private label werkkleding lijn duur?

Bij wat grotere bestellingen hoeft dat niet altijd het geval te zijn, zeker niet als u dit zou vergelijken met de aanschaf van de beschikbare werkkleding.

Het hebben van een private label werkkledinglijn is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar ook hiervoor kunnen wij u goede alternatieven aanbieden.

Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

Laat ons u assisteren in de aanschaf van uw private label werkkleding lijn.

Private Label werkkleding lijn via een collectie uit ons assortiment.

Om tot een mooie visuele identiteit te komen, heb je niet per se een groot marketingbudget nodig. Potentiële opdrachtgevers vormen hun eerste indruk veelal op basis van uw presentatie. Ze zien u (uw kleding), uw visitekaartje, uw website en uw brochure. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de concurrentie.

Uw logo en eventuele teksten behoren ook tot deze presentatie. Het betekent immers herkenning bij een volgende keer en die herkenning geeft weer vertrouwen.

In overleg met u bekijken wij de mogelijkheden binnen onze ruime collectie om op deze wijze te komen tot een passende private label werkkleding lijn, die aansluit bij het imago of het gewenste imago van uw onderneming.

Een eerste indruk maken kan maar één keer. Het moet een bepaalde boodschap, gevoel en sfeer overbrengen, ook binnen uw onderneming.

Hanova Textiles kan uw private label werkkleding lijn samen met u selecteren, leveren en bedrukken. Deze gehele procedure kan volledig worden verzorgd door Hanova Textiles en dat is wel zo makkelijk.

Hebben wij uw interesse gewekt? Wilt u graag meer weten over deze mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en bespreken met u de vele mogelijkheden.

Huisstijl Private Label werkkleding

Een speciaal ontworpen private label huisstijl werkkleding lijn?

Of het nu werkkleding of merchandise kleding betreft, het Private Label huisstijl werkkleding concept is dé oplossing. Wij ontwerpen, bestellen en bedrukken kwalitatief hoogwaardige kleding, die past bij uw bedrijf en binnen uw budget. Dit is de perfecte manier om uw bedrijfskleding collectie helemaal volgens uw eigen wensen te laten maken. Er is meer mogelijk dan u denkt...

Een private label huisstijl werkkleding lijn bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw bedrijf. Ontwerp, kleurkeuze en de juiste verwerking van de huisstijl private label zorgen voor herkenbaarheid en dit geeft weer vertrouwen aan de opdrachtgevers.

Bovendien wordt hiermee het teamgevoel versterkt en dit geeft weer een positieve uitstraling.

Hanova Textiles maakt samen met u een stappenplan en u kunt rekenen op een flexibele manier van werken volgens een vooraf afgesproken planning. Uw order wordt, van offerte tot levering en van dag tot dag begeleid door een enthousiast team van goed opgeleide professionals.

Het leveren van een echte private label werkkleding lijn is immers niet zo maar een opdracht, het is een opdracht, die wij op maat willen verzorgen.

* Bepalen van de gewenste presentatie en uitstraling
* Bepalen van de kledingsoorten, stoffen, modellen, kleuren, opties en details
* Bepalen van logo, plaats van het logo en eventuele teksten van de huisstijl
* Welke bedrukkingtechniek gaan wij toepassen
* Goedkeuring van de verschillende monsters
* Presentatie van een fabricage voorbeeld ter goedkeuring van de werkkleding
* Definitieve fabricage en aflevering

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of wilt u meer weten over een private label werkkledinglijn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en bespreken met u de vele mogelijkheden.