PBM

PBM
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 61-62 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Handschoenen Ambacht, Blaklader Hertenleer
    € 24,50

  2. Reflecterend veiligheidshesje Sioen Hellisan
    € 31,10

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 61-62 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PBM artikelen, bestellen en desgewenst bedrukken bij Hanova Textiles

PBM staat voor Persoonlijke Bescherming Middelen. Om goed te kunnen werken hebben uw werknemers artikelen nodig die hen beschermen tegen bijvoorbeeld hard geluid, spattende vonken of bijtende chemische stoffen. De meeste PBM artikelen zijn dan ook gericht op het beschermen van de meest vitale lichaamsdelen zoals: ogen, oren, hoofd, armen en benen.

PBM artikelen kunnen echter ook een hygiënische functie hebben, denk bijvoorbeeld aan de horeca, schoonmaak of in de zorg.

Bij Hanova Textiles treft u een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen aan, die wij veelal uit voorraad kunnen leveren. Doordat wij beschikken over onze eigen drukkerij, kunnen wij veel PBM artikelen ook zelf voorzien van een bedrukking.

In onze webshop pbmenzo.nl treft u een duidelijk, compleet en ruim overzicht van PBM artikelen aan. Deze webshop is tevens ingericht met veel aanvullende informatie over PBM.

De werkgever behoort PBM artikelen gratis aan zijn werknemers te verstrekken en hen goede informatie te verschaffen over het gebruik en onderhoud ervan. De werkgever dient ook toezicht te houden op correct gebruik en maakt afspraken over onderhoud en vervanging.

De werknemer is verplicht om zich goed te informeren en zich aan de richtlijnen te houden. Bijzonderheden dienen aan de werkgever te worden doorgegeven. Als een goed ‘huisvader’ dient te worden omgegaan met de verstrekte PBM.

Ook veiligheidsschoenen kunnen tot de uitrusting behoren. Een klein overzicht van onze collectie veiligheidsschoenen treft u elders in deze webhop aan.

Bestel uw PBM artikelen bij ons online of neem contact met ons op.